Yelki Hamdi Dalan İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAYIŞ:09.00 BİTİŞ:14.40
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Servis aracı yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yelkihamdidalanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit İlhami Yılmaz Caddesi No41 YELKİ GÜZELBAHÇE/İZMİR

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Güzelbahçe Eski Yelki Köyü Yeni Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Güzelbahçe-F. Altay minibüsleri ve 983 nolu Bademler-F.Altay ve 321 Çamlı-F. Altay eshotları okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 30 Km Ulaşım Otobüs ile İlçe Merkezine 10 KM